De winter is dan al lang afgelopen, toch zijn er nog wel enkele skigebieden die open zijn. Op de onderstaande kaart een overzicht van gletscherskigebieden en andere gebieden die na het winterseizoen nog geopend zijn. Door er een aan te klikken zie je tot wanneer het gebied geopend zal zijn. Afhankelijk van de condities, natuurlijk.
Zoek je een skibaan in Nederland of België? Hier vind je er een bij jou in de buurt. Alle Indoorbanen, borstelbanen en overdekte skihallen in Nederland, België en een aantal in Duitsland staan op deze kaart.
Op de onderstaande kaart is te zien waar en wanneer de komende jaren nieuwe skiliften worden gebouwd in de skigebieden in de Alpen en in het Sauerland.
Dus zoom (of zoek met het vergrootglas onder in de kaart) naar je favoriete skigebied, en zie wat er staat te gebeuren. Klik op een van de nieuwe liften voor informatie over de planning, of het een stoeltjeslift is of een gondel, hoeveel zitplaatsen het heeft, en nog meer informatie.Let op, de kaart zal lang niet compleet zijn. Weet je iets over plannen die niet of niet juist op de kaart staan en heb je ook een bron, mail dan naar info(at)plandespistes.nl